dimarts, 30 de novembre del 2010

Aquests ultims dies...

Vida de la Mar i la Carla:

Fa tres setmanes (mes o menys) vam anar al Portaventura per celebrar l'aniversari de la Mar, que feia 15 anyets (com vam publicar en una entrada anterior). Ens ho vam passar molt bé :). El divendres passat, dia 19 vam quedar per fer un treball de matemàtiques per poder pujar nota i així la Carla pogués aprovar. Vam estar des de les 15.00 a las 19.30 fent el treballet aquest de matemàtiques tant divertit que ens va posar el nostre professor preferit... EL GUTI ¬¬ 
I alguna cosa més recent va ser ahir quan vam quedar amb la Carlota i la Helen per fer el treball de la Revolució Francesa de socials. I després cadascuna va anar a veure el partit BARÇA-MADRID que bbbf sense paraules, gran clàssic un 5-0 que bbf ens va deixar sense paraules... VISCA EL BARÇA! (jajajajja).
I bé avui en principi teníem que gravar el vídeo de "La Loba" ballant però com ha plogut no sabem si ho farem però nosaltres ens el sabem molt bé i estem a primera fila perquè som guais :$ (jajajaja).


Aquí s'acaba la nostre vida durant aquests dies que no hem publicat cap entrada. Desitgem que el nostre professor de català que és tant guapo i tant sexy (esperem que ho llegeixi abans de posar les notes globals...) li agradi moltíssim i ens posi un 10 perquè nosaltres i ell sabem que ens ho mereixem perquè treballem molt i som les seves alumnes preferides (encara que ell no ho vulgui reconèixer).

1 comentari:

  1. AHI AHI QUE CARKS QUE SOM MUUUCH (H) FUUUUTBOOOOL CLUUUUUUUB BARCELOOOOOONAAAAAAAAA! LELELELELE <3 (jajajjaja)




    Carla(:

    ResponElimina